RVC

De Reünistenvereniging Cnødde (RVC) is eind 2002 in het leven geroepen, met als doel om een brug te slaan tussen de huidige generatie Cnødde studenten en de oud-studenten. De afgelopen, en komende jaren, staat de RVC dan ook in direct contact met actief Cnødde als adviserend orgaan in goede en slechte tijden, voor financiële ondersteuning bij profilerende activiteiten in Enschede of bijvoorbeeld voor upgrades aan een Galabal.

 

Los daarvan zal de RVC activiteiten blijven organiseren voor de RVC-leden, met begin 2015 nog de eerste editie van een succesvolle nieuwjaarsborrel te Utrecht. Het ledenaantal blijft toenemen, waarbij verse ABC’ers dan ook geen moment twijfelen om zich in te schrijven. Een prachtige ontwikkeling die des te meer aangeeft dat een Cnøddiaan zich naast de eeuwige connectie met het verleden, zich ook bekommert om de toekomst van het College te Enschede!

 

Lidmaatschap

Cnøddiaan, nog geen RVC-lid, maar wel interesse? Neem dan even per mail contact op met het RVC bestuur via rvc@cnodde.nl

 

Bestuurssamenstelling

Het derde bestuur van de RVC bestaat uit:

 

Voorzitter:

dhr. J. Haselager

Secretaris:

dhr. A. van Wijhe

Penningmeester:

dhr. J.S. Kooij

 

Agenda

– woensdag 23 september 2015, ALV, 20:30 uur, Utrecht.

– zaterdag 17 oktober 2015, Cnødde Galabal, Kloster Graefenthal.

 

Contact

Voor meer informatie of vragen over de RVC stuur je een mail naar het bestuur via rvc@cnodde.nl

“Cnøddiaan voor het leven, dat raak je nooit meer kwijt.”

Op woensdag, rotzooi!